CîME SKINCARE: HET NATUURLIJKE GEHEIM VOOR EEN STRALENDE HUID

Love at first sight, zo kan ik mijn ontmoeting met Belgisch skincare merk Cîme het best omschrijven. En niet alleen de leuke verpakking sprak mij meteen aan, nog meer het hele verhaal achter dit duurzame merk. Met ingrediënten afkomstig uit de Himalaya en respect voor mens, dier & milieu kon ik niet anders dan fan zijn vanaf het eerste uur.

DE KRACHT VAN DE HIMALAYA

Cîme is een Belgisch cosmetica merk dat gebruik maakt van natuurlijke bestanddelen. Deze zijn afkomstig van planten die heel hoog in de zuivere en gezonde berglucht van de Himalaya groeien. Wilde rozen, duindoornbessen en edelweiss zijn allemaal krachtige planten die sterk genoeg zijn om op een hoogte van meer dan 3000 meter en onder ruwe omstandigheden te overleven. De ideale bestanddelen dus om een optimale bescherming aan je huid te geven.

De dag- en nachtcrème van Cîme is heel aangenaam in gebruik en heeft een subtiele geur. Ook handig dat je de crème zowel ‘s morgens als ‘s avonds kan gebruiken. Bovendien bevat deze edelweiss, wat ik toch best speciaal vind. Ik ben fan!

BIO & ECO

Cîme houdt van de natuur en bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen. Ingrediënten zijn gecertificeerd biologisch en laten je huid stralen. Alle producten zijn dierproefvrij & vegan en bevatten bovendien ook geen parabenen, phenoxyethanol, synthetische parfums, propylene glycol en siliconen. De producten kregen een ECOCERT label.

A FEW OF MY FAV THINGS: EDELWEISS & WILD ROSE

De dag- en nachtcrème van Cîme, die overigens de mooie naam ‘Belle d’Amour’ kreeg, is uiterst geschikt voor gevoelige huidjes. De crème bevat Edelweiss, een krachtig antioxidant dat de huid beschermt tegen zon en stress. Wat deze bijzondere plant op 3000 meter hoogte in de bergen kan, kan het dus ook op onze huid. De crème bevat ook nog wilde roos die huidveroudering tegengaat. En als laatste zorgt aloe vera voor een kalmerend en hydraterend effect. De ideale mix voor een stralende huid!

Begrijp je nu waarom ik zo’n fan ben van dit mooie merk? Kende jij Cîme al?
XOXO
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
HARVEST CLUB IN LEUVEN: THE PLACE TO BE VOOR DUURZAME FASHIONISTA’S
CîME SKINCARE: HET NATUURLIJKE GEHEIM VOOR EEN STRALENDE HUID