MUST TRY: CATRICE VEGAN HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION SECOND SKIN EFFECT

Geef toe, een goede foundation vinden is echt niet makkelijk. En eens je dan een match hebt, blijf je hier meestal trouw aan. De Catrice HD Liquid Coverage gebruik ik nu al een tijdje en voorlopig wil ik geen andere. Benieuwd waarom? Lees dan gauw verder.

Deze Catrice foundation belooft een aantal dingen die niet onbelangrijk zijn: ultra light, high coverage & second skin effect. Bovendien zou de foundation 24 h goed blijven. Klinkt veelbelovend toch?

Eerst en vooral wat ik zo leuk vind aan de HD Liquid Coverage foundation is de verpakking. Ik hou van een dropper applicator want het geeft meteen zo’n luxe uitstraling. Hoewel de foundation online in bijna 20 tinten verkrijgbaar is, is dit in de winkel wel wat anders. Daar mag je blij zijn te kunnen kiezen uit een viertal kleuren. Online bestellen kan je hier doen. Ik gebruikte een tijdje de Soft Beige, maar sinds kort ben ik overgeschakeld op de Rose Beige en deze tint bevalt mij beter. Maar dit is voor iedereen verschillend.

Het flesje heeft een dropper applicator en oogt luxueus.

De HD Liquid Coverage foundation heeft een lichte textuur en is volledig geurloos. Met de applicator bepaal je makkelijk zelf hoeveel je aanbrengt. Ik kies ervoor om de foundation aan te brengen met een borstel, maar het kan ook perfect met een beauty blender of met je hand. Wat mij meteen opvalt na het aanbrengen is dat mijn huid er egaal uitziet en oneffenheden en roodheden weggewerkt zijn. Mijn huid oogt egaal en toch merk je bijna niet dat je een laagje foundation ophebt. Perfect dus.

Wat de beloftes van de HD Liquid Coverage betreft, ben ik zeer tevreden over deze foundation. Het maakt mijn huid egaal en zorgt voor een frisse uitstraling. Een ‘second skin’ effect is zeker niet overdreven, het 24 h uur goed blijven dan weer wel. De foundation gaat zeker lang mee, maar 24 h is wel wat overschat. Ik kan concluderen dat ik fan ben en raad deze alleen maar aan om zelf ook eens te proberen.

Ken jij de HD Liquid Coverage foundation van Catrice?
XOXO
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
CîME SKINCARE: HET NATUURLIJKE GEHEIM VOOR EEN STRALENDE HUID
MUST TRY: CATRICE VEGAN HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION SECOND SKIN EFFECT