VEGAN VALENTINE: A GIFT GUIDE TO LOVE

Volgende week is het Valentijn. Maar eerlijk? Ik heb eigenlijk een beetje een haat-liefdesverhouding met deze dag. Aan de ene kant vind ik het nogal klef maar wanneer ik dan overal die hartjes zie, tja dan smelt het mijne ook (marketing victim, I know). Dus vier ik het gewoon op mijn manier. Valentijn zal die dag in het teken staan van ‘we-time’. En dan bedoel ik niet de hubby & ik, maar gewoon wat extra tijd voor het hele gezin. Ik zocht de leukste vegan producten uit die niet mogen ontbreken op de dag der geliefden. Kijk je mee?

 

VERY STRAWBERRY MET THE BODY SHOP 

Rood is de kleur van de liefde en dus een topper met Valentijn. Laat nu net mijn favoriete shampoo een knalrood exemplaar boordevol aardbeien zijn. Klinkt goed, toch? Ik was al langer opzoek naar een goede cruelty-free & vegan shampoo, tot ik deze van The Body Shop vond. Ik moet je vast niet vertellen dat hij heerlijk naar aardbeien ruikt. Een toppertje dat zeker niet in deze gift guide mag ontbreken, want geef toe de verpakking ademt toch Valentijn?

LUSH LOVERS

Valentijn (& andere feestdagen) is altijd een beetje uitkijken naar de collecties van cosmetica merken en zo ook naar die van Lush. Zoals ik al zei vier ik Valentijn met het hele gezin en daarom kozen zowel ik als mijn mini een bath bomb uit. Ik koos voor de ‘Peachy’ en Olivia vond de ‘Love Boat’ geweldig. De hele Lush Valentijn collectie is overigens vegan. Een aanrader voor wie graag met zijn/haar geliefde in bad gaat én geniet van wat extra sensaties.

De Peachy & Love Boat bath bombs van Lush zorgen voor een mooi spektakel in je bad.

HEMELS MET HEMA 

HEMA is een van mijn favoriete cruelty-free/vegan merken. Gisteren was de launch van B.A.E een nieuwe make-up lijn die volledig vegan is, maar later meer hierover. Ook hebben ze altijd leuke seizoenscollecties. Met Valentijn in het vooruitzicht moest ik gewoon een keer langsgaan. En kijk wat ik gevonden heb: hoe mooi is deze lipstick?

MORE TO LOVE

Omdat we in een wegwerpmaatschappij leven en ik het belangrijk vind alleen dingen te kopen waarvan ik weet dat ik ze ook echt zal gebruiken, waren voorgaande producten de enige dingen die ik zelf kocht (voor Valentijn). Maar omdat ik nog meer inspiratie wil geven, deel ik hieronder (zie ‘shop the post’ onderaan) nog enkele leuke vegan producten die zeker als Valentijn cadeau kunnen dienen.

Mocht je voor je geliefde, vriend of vriendin, broer of zus een cadeau kopen, doe het dan weldoordacht. Koop iets waarvan je weet dat de persoon in kwestie er blij mee is én het zeker zal gebruiken. 😉 Happy Vegan Valentine!

 

XOXO
signature
Shop The Post

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
VERGEET PARIS FASHION WEEK WANT VANDAAG GAAT VEGAN FASHION WEEK VAN START
VEGAN VALENTINE: A GIFT GUIDE TO LOVE