HARVEST CLUB IN LEUVEN: THE PLACE TO BE VOOR DUURZAME FASHIONISTA’S

Goed nieuws, want fair fashion shops beginnen meer en meer hun weg te banen naar grote winkelstraten. Iets wat ik alleen maar kan toejuichen. In het verleden was ik als het ware een echte shopping queen en behoorden winkelketens als H&M en Zara tot mijn absolute favorieten. Maar sinds een paar maanden doen deze winkels mij niet veel meer. Tegenwoordig kies ik liever voor fair fashion. En wie dan onmiddellijk aan saaie kleren denkt, brengt maar beter een bezoekje aan Harvest Club in Leuven. Wedden dat je snel van gedachten verandert?

Harvest Club in Leuven
Een uitgebreid aanbod aan duurzame kleding en mooie merken.
Photobooth :) Hippe winkel, toch?
Bio & Eco make-up van het merk ZAO.
Enkele vegan en groene verzorgingsproducten.
VIEW GALLERY

GREEN IS THE NEW BLACK

Pal in het winkelcentrum van Leuven vind je de concept store Harvest Club. Tientallen planten versieren de etalage en winkel. Niet zo gek, want hier draait het allemaal om duurzaamheid en ecologische merken. Wanneer ik de winkel binnenkwam, had ik ogen tekort en wist ik niet waar eerst te kijken. Al snel viel mijn oog op mijn favoriete tassenmerk Matt & Nat. En ook het bekende vegan sneaker merk Veja wist ik meteen te spotten. Maar er zijn nog zoveel meer mooie merken om te ontdekken bij Harvest Club. Teveel om allemaal op te noemen en zoals ik al zei kwam ik ogen tekort. Naast kleding hebben ze ook een vrij uitgebreid aanbod aan natuurlijke cosmeticamerken (Cîme, Rainpharma etc.) en decoratie. Het aanbod is net zo divers als de prijzen en er is voor elk wat wils.

Ik heb genoten van mijn bezoekje aan deze fair fashion concept store en kan het alleen maar aanraden om zelf ook eens te doen. Wil jij ook graag de ‘ecologische sfeer’ gaan opsnuiven?

Harvest Club Mathieu De Layensplein 7 3000 Leuven
XOXO
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
BYE DROGE LIPPEN DANKZIJ DE CATRICE TINTED LIP BUTTERS
HARVEST CLUB IN LEUVEN: THE PLACE TO BE VOOR DUURZAME FASHIONISTA’S