WARM WITHOUT WOOL: WOLF AND STORM VEGAN TRUI

 

Niets zo cosy als het dragen van een lekker warme trui tijdens de winter. En wol hoeft daar helemaal niet aan te pas te komen (de schaapjes zullen je dankbaar zijn). Dankzij mijn favoriete webshop Wolf And Storm heb ik een mooie vegan trui gekregen. Ik ben er helemaal weg van en het is nu al mijn favoriet. Een musthave voor in je wintergarderobe. Kijk je mee?

WOLF AND STORM

Dankzij blogster Sophie van Naoki (een van mijn favoriete duurzame blogs trouwens) heb ik de vegan & duurzame webshop Wolf And Storm leren kennen. Naar eigen zeggen bieden ze eerlijke mode aan. Eens ik hun website bekeken had, was ik helemaal verkocht. Ze hebben heel veel mooie én hippe kleren die vegan en gerecycleerd zijn. Wie zegt dat duurzaam gelijk is aan saai? Je verandert vast van gedachten wanneer je kennis gemaakt hebt met dit mooie merk!

VEGAN & GERECYCLEERD

Ik volg Wolf And Storm al een tijdje op Instagram en daar kon je een paar weken geleden een vegan trui winnen. Uiteindelijk bleek ik de winnaar te zijn en ben ik nu trotse eigenaar van mijn eerste echte vegan & duurzame trui. Deze blijkt gemaakt te zijn van gerecycleerd materiaal van jeansbroeken. Geweldig toch?! Bovendien is ze echt super warm met een hoog fashion gehalte. Ondertussen heb ik ze al vaak gedragen en is het nu mijn favoriete trui.

Heb jij al van de duurzame webshop Wolf And Storm gehoord? Zo niet, zeker een kijkje nemen op hun website!
XOXO
signature

What do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

No Comments Yet.

Previous
CATRICE MAAKT HET VEGANISTA’S MAKKELIJKER
WARM WITHOUT WOOL: WOLF AND STORM VEGAN TRUI